Τα highlights από τη μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού, 6-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (vid)

Newsroom
gfds

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστικός στη Σερβία, επικράτησε 6-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Conference League.

«Μαγική» ήταν η νύχτα της 14ης Μαρτίου για τον Ολυμπιακό, όταν και κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς του 4-1 που έχασε την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο, στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τη φάση των «16» του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε μία επική ανατροπή, καθώς στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης που έγινε στη Σερβία «ισοφάρισαν» το αποτέλεσμα του «Γ. Καραϊσκάκης», στην παράταση βρήκαν ακόμη δύο φορές δίχτυα και επικράτησαν 6-1!

Ο Ποντένσε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 10' άνοιξε το σκορ, στο 36' «έφτιαξε» το 0-2 του Φορτούνη και στο 45'+3' το 0-3 του Ελ Καμπί.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάχαβι, όμως στο 65΄ο Ελ Καμπί με ένα φανταστικό «ψαλιδάκι» «έγραψε» το 1-4 που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στον έξτρα χρόνο ο Γιόβετις έκανε το 1-5 για τους Πειραιώτες και στο 103' ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που διαμόρφωσε το εκκωφαντικό 6-1 για τον Ολυμπιακό.

.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα