ΠΑΟΚ: Γεύμα... αποφόρτισης ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΠΑΟΚ: Γεύμα... αποφόρτισης ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΣ

bet365

Με πρωτοβουλία του Αντρέ Βιεϊρίνια και των υπόλοιπων αρχηγών του ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί γεύμα αποφόρτισης ενόψει (και) της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Με το όλο κλίμα πέριξ της Τούμπας να μην είναι και το καλύτερο δυνατόν, ειδικά μετά τις δύο σερί ήττες σε Ευρώπη (Ντινάμο) και Ελλάδα (Άρης), και τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς, οι αρχηγοί του «Δικεφάλου» ανέλαβαν την πρωτοβουλία αντιστροφής του κλίματος.

Μετά την ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από πολλές κουβέντες μεταξύ τους, αλλά και όσα άκουσαν από τους οπαδούς στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι αρχηγοί του «Δικεφάλου», ειδικότερα ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αντιλαμβάνονται πως χρειάζονται να βγουν μπροστά και δράσεις για συσπείρωση του γκρουπ.

Ετσι μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, θα πραγματοποιηθεί γεύμα συσπείρωσης σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ενόψει (και) της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης και χαλάρωσης πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες, όπου κρίνεται ένας στόχος της φετινής χρονιάς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα