Conference League: Ο Όσμερς στο ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Μαριάνι στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός

Ο Όσμερς στο ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Μαριάνο στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός

bet365

Η UEFA όρισε τον Ιταλό Μαουρίτσιο Μαριάνι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και τον Γερμανό Χαρμ Όσμερς στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ την Πέμπτη κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/03-22:00) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ (14/03-19:45).

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ορίστηκε ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, ο οποίος έχει έρθει και στην χώρα μας, για ένα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena», όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-1 τον Μάρτιο του 2023. Έχει σφυρίξει και παιχνίδι ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, αφού ήταν ο διαιτητής του Μόλντε - Άρης 3-0 τον Άυγουστο του 2019.

Βοηθοί του θα είναι οι Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, τέταρτος ο Ανδρέα Κολόμπο και στο VAR οι Μάρκο Ντι Μπέλο και Τζιανλούκα Ορελιάνο.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς. Βοηθοί του είναι οι Ρόμπερτ Κέμπτερ και Ντόμινικ Σάαλ. Τέταρτος είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ και στο VAR θα βρίσκονται οι Σόρεν Στορκς και Μπέντζαμιν Μπραντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα