Τελικά το 13ο ευρωπαϊκό ματς δεν ήταν… τυχερό για τον ΠΑΟΚ, έρχονται τα mind games του Λουτσέσκου!

Τσόχος-Σουντουλίδης-Ζάγκρεμπ

bet365

Οι Μιχάλης Τσόχος και Σταύρος Σουντουλίδης κάνουν το «ταμείο» της πρώτης παρτίδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και σχολιάζουν τα όσα είδαν στο «Maksimir» και τα όσα περιμένουν να δουν στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ σε έξι βράδια από σήμερα θα υποδεχθεί την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης ήταν δύσκολο για τους «ασπρόμαυρους» στο «Maksimir».

Εκεί, οι Κροάτες φρόντισαν και έβαλαν ένα τέλος στο ευρωπαϊκό αήττητο σερί του «Δικεφάλου» τη φετινή χρονιά. Το 13ο φετινό ματς δεν ήταν... γούρικο. Το διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι οι απεσταλμένοι του Gazzetta, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Σταύρος Σουντουλίδης, που έκαναν το «ταμείο» της πρώτης παρτίδας έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Εντός των αποδυτηρίων οι Κροάτες συνέχιζαν να πανηγυρίζουν τη νίκη τους, το 2-0 μπορεί να μοιάζει ένα ανέλπιστο σκορ για εκείνους, ωστόσο όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου «πανηγύρισαν αρκετά ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα σ’ ότι αφορά την πρόκριση, απλώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο».

Ο Μιχάλης Τσόχος και ο Σταύρος Σουντουλίδης πιάστηκαν από την ατάκα του Ρουμάνου προπονητή, γνωρίζουν ότι είναι… μανούλα στα mind games ενόψει της ρεβάνς και στέκονται αρκετά στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιόσιπ Μίσιτς, τον Κροάτη χαφ, που απέναντι στην πρώην ομάδα του, έκανε τρομερό παιχνίδι.

@Photo credits: Gazzerta
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα