Μοχαμάντ Αμπό Φανί στο Gazzetta: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Φορτούνης, πάντα ωραίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα»

ελλάδα

bet365

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Φερεντσβάρος που έκαναν τη διαφορά κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν ο Μοχαμάντ Αμπό Φανί και ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta μετά το παιχνίδι για το αποτέλεσμα αλλά και τη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μοχαμάντ Αμπό Φανί δεν επισκέφτηκε το φαληρικό γήπεδο για πρώτη φορά, καθώς τον Ιούλιο του 2022 είχε παίξει ξανά με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα, όταν και απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Champions League.

Αυτή τη φορά, με τα χρώματα της Φερεντσβάρος, έφυγε με «κάτω το κεφάλι» μετά την ήττα με 1-0 για τον πρώτο αγώνα των νοκ-άουτ του Conference League.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από το Ισραήλ, που έκανες άπαντες να ρωτούν «ποιος είναι αυτός με το 15;» μίλησε στο Gazzetta μετά το παιχνίδι, και αναφέρθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, στον Κώστα Φορτούνη αλλά και τον στόχο ενόψει της ρεβάνς.

ελλάδα

- Τι θεωρείς ότι πήγε λάθος;

«Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και γήπεδο. Πάντα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σκληρά και δύσκολα, το θυμάμαι από πέρσι που έπαιξε με την Μακάμπι Χάιφα αλλά ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα ματς στην Βουδαπέστη και θα είναι πιο εύκολο για εμάς με τον κόσμο μας».

- Αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου...

«Είναι τα πάντα ωραίο όταν παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή και αυτό βοηθάει το παιχνίδι να γίνει πιο όμορφο. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας να είναι η ίδια με τη σημερινή και περισσότερο».

ελλάδα

- Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισες;

«Ο Φορτούνης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, για εμένα είναι ο αγαπημένος μου. Παίζει εξαιρετικά, έχει κάνει τρομερή καριέρα και είναι ποιοτικός. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού».

- Τώρα ενόψει της ρεβάνς, τι περιμένεις;

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα, θα είμαστε στην έδρα μας και ελπίζω να ανατρέψουμε το σκορ. Να κάνουμε τη δουλειά μας».

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα