ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα με νέο πρόσωπο τον Γιόνι Ότο

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα με νέο πρόσωπο τον Γιόνι Ότο

Ο Γιόνι Οτο στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες για τη φάση των «16» του Conference League.

Σήμερα ήταν η καταλυτική ημερομηνία προκειμένου ο ΠΑΟΚ να δηλώσει στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες (7-14/3) για τους «16» του Conference League.

Όπως είναι γνωστό η κάθε ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δικαίωμα για τρεις προσθήκες-αλλαγές στη λίστα της, με τον Γιόνι Ότο, όπως σημειώσαμε, να είναι το νέο πρόσωπο, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Γιόαν Σάστρε και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι απουσίαζαν κι από τη λίστα των αγώνων στη φάση των ομίλων, αλλά και ο Ράφα Σοάρες.

Στη List A ο ΠΑΟΚ δήλωσε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπάμπα, Τάισον, Γιόνι, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Η List Β με παίκτες, κυρίως, από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην UEFA και σ’ αυτή θα συμπεριλαμβάνεται ο Στέφανος Τζίμας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα