Κορυφαία επίδοση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ψηλότερα από κάθε ελληνική ομάδα στη λίστα της IFFHS

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς είναι από τους κορυφαίους μέχρι τώρα του ΠΑΟΚ

bet365

Η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό Europa Conference League τον έφερε στην 55η θέση σε όλο τον κόσμο από την 64η θέση του προηγούμενου απολογισμού.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα τελευταία δώδεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια του, μετρώντας 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα η αξιοπρόσεκτη πορεία του, κυρίως, στο φετινό Europa Conference League, να τον έχει φέρει από την 64η στην 55η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των συλλόγων, σύμφωνα με το IFFHS.

Ο «Δικέφαλος» μοιράζεται τη θέση με την εντυπωσιακή Κοπεγχάγη στο Champions League και την Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή, για το χρονικό διάστημα από τις 1 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2023, ενώ η συγκεκριμένη επίδοση είναι η καλύτερη ανάμεσα από όλες τις ελληνικές ομάδες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά πλέον 151 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων, η ΑΕΚ υποχώρησε στην 75η θέση, έχοντας 136.5 βαθμούς, από την 68η που ήταν πέρσι ενώ την τριάδα των ελληνικών ομάδων συμπληρώνει ο Ολυμπιακός που «κατρακύλησε» από την 74η στην 90η θέση με 126.5 βαθμούς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα