Βιεϊρίνια: «Αυτές οι νίκες δίνουν μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Αυτές οι νίκες δίνουν μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ έζησε «από μέσα» άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στην Τούμπα και μίλησε για τα οφέλη της νίκης επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

H Τούμπα έζησε ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και ο ΠΑΟΚ έβαλε στο βιβλίο της (ευρωπαϊκής) ιστορίας του ένα ακόμη «παράσημο» επικρατώντας με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Conference League. Ποτέ άλλοτε στην ευρωπαϊκή ιστορία του ο «Δικέφαλος» δεν έχει πέντε σερί νίκες.

O Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν συγκλονιστικός και στα 95 λεπτά της αναμέτρησης. Αληθινός ηγέτης. Πραγματικός αρχηγός. Έδωσε τα πάντα. Ο,τι είχε και δεν είχε, όπως φάνηκε και στη φάση του 90ου λεπτού, όπου κατάφερε να σταματήσει την κόντρα επίθεση των Γερμανών, μια φάση που «άναψε τη φωτιά» και οδήγησε στην ένταση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος έφτασε τις 48 ευρωπαϊκές συμμετοχές (είναι 4ος στη σχετική λίστα πίσω από Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, Κρέσπο) και τους 311 συνολικά αγώνες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, επίδοση που τον βάζει στο Top-10 όλων των εποχών για τον ΠΑΟΚ μαζί με τον σπουδαίο Γιάννη Δαμανάκη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, τουλάχιστον σήμερα ήμασταν εμείς αυτοί που κερδίσαμε στο φινάλε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, ξέρουμε ότι είμαστε πρώτοι αλλά απομένουν ακόμη τέσσερα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτές τις νίκες γιατί μας δίνουν μεγάλη ώθηση.

Τα νέα παιδιά της ομάδας αποκτούν εμπειρία μετά από τέτοια ματς, όπως ο Κουλιεράκης, που κάνει το λάθος και μετά μας δίνει τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, αυτό που μετράει είναι το τρίποντο», υποστήριξε ο αρχηγός του «Δικεφάλου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα