ΠΑΟΚ: Το… θρίλερ με τον Οζντόεφ συνεχίζεται και ο Λουτσέσκου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα!

Αγνωστο παραμένει αν θα μπορέσει ο Οζντόεφ να ταξιδέψει στο Εδιμβούργο της Σκοτίας

bet365

Συνεχίζεται το… θρίλερ με την συμμετοχή του Μάγκομεντ Οζντόεφ στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χαρτς για τα play-offs του UEFA Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, έχουν στείλει άνθρωπο στη Σερβία για να παραλάβει το ταξιδιωτικό έγγραφο, ωστόσο όσο περνούν οι ώρες, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να εκδοθεί τελικά η απαραίτητη βίζα για την είσοδό του Μάγκομεντ Οζντόεφ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε Ρώσους πολίτες, χαρακτηριστικό είναι το αντίστοιχο πρόβλημα με τον Καμερουνέζο μέσο, Γκάελ Οντουά (έχει και ρωσική υπηκοότητα), της Σερβέτ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σκοτία και να αγωνιστεί στο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε η ελβετική ομάδα με αντίπαλο τη Ρέιντζερς.

Η βίζα του Ρώσου μέσου του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική η οποία δεν έχει αποσταλεί παρότι πριν τον επαναληπτικό με τη Χάιντουκ είχαν γίνει έγκαιρα όλες οι σχετικές διαδικασίες κι ο Οζντόεφ είχε ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν), για την έκδοση βίζας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «όσο ζουν, ελπίζουν», όμως οι πιθανότητες να προλάβει ο Οζντόεφ και να ταξιδέψει στο Εδιμβούργο μειώνονται και υποχρεώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώσει τα πλάνα για την πρώτη παρτίδα με τη Χαρτς χωρίς να υπολογίζει στην συμμετοχή του Ρώσου χαφ και να στραφεί στη λύση του (τραυματία) Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος θα κληθεί να «σφίξει τα δόντια» και να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις και τους πόνους από τη θλάση στα πλευρά που «κουβαλάει» από τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα