Κουλούρης: Σκόραρε δις στην «πικρή» νίκη της Πογκόν επί της Γάνδης (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Κουλούρης

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε και τα δύο γκολ της Πογκόν στη νίκη της επί της Γάνδης με 2-1. Προκρίθηκαν οι Βέλγοι, οι οποίοι είχαν νικήσει με 5-0 στο πρώτο ματς.

Ακόμα δυο γκολ για τον Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα της Πογκόν. Ο διεθνής σέντερ φορ σκόραρες δις στη νίκη της ομάδας του επί της Γάνδης με 2-1, εντός έδρας. Ο 27χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 79' όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα στην περιοχή του, ο Κουλούρης έγινε αποδέκτης και την έστειλε σε κενή εστία. Στο 86' ο Φόρναλτσικ έκανε το γύρισμα και ο Έλληνας striker εξ επαφής έκανε το 2-0.

O Κουλούρης μπήκε στο ματς στο 64' μαζί με τον Λεονάρντο Κούρτη. Στο 90+5' ο Ούγκο Κάιπερς μείωσε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι Βέλγοι πέρασαν στα play-offs του Conference League, καθώς στο πρώτο ματς είχαν νικήσει με 5-0. Ο Κουλούρης μετράει έξι γκολ σε επτά εμφανίσεις με τους Πολωνούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα