Ζουλ: «Χαρούμενοι με το 1-0 μπροστά στους φιλάθλους μας»

Ζουλ: «Χαρούμενοι με το 1-0 μπροστά στους φιλάθλους μας»

Newsroom
..

bet365

Ο Ζαν Ζουλ μίλησε για το πρώτο ματς του Αρη με την Ντιναμό Κιέβου και έδωσε το «σύνθημα» ενόψει της ρεβάνς του ζευγαριού.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα play-offs του Conference League έκανε χθες (10/8) ο Αρης, μετά το 1-0 που επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ζαν Ζουλ μίλησε στην ΕΡΤ τόσο για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. «Είμαστε χαρούμενοι με το 1-0 μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το πρώτο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν οι Ουκρανοί ήταν «πιο δυνατή ομάδα». «Πιο δυνατή; Οχι. Κάναμε το παιχνίδι μας, δεν μας απασχολούσαν αυτοί. Το πιο σημαντικό είμαστε εμείς και όχι αυτοί. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής μας. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο κι αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας απασχολεί η Ντιναμό. Η Ντιναμό είναι η Ντιναμό και ο Αρης είναι ο Αρης».

Οσο για την υπόθεση πρόκριση σχολίασε ότι «είναι ακόμα ανοιχτή, είναι δύο παιχνίδια. Θα πάμε να παίξουμε εκεί. Πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, να παλέψουμε όπως παλέψαμε χθές και ακόμα πιο πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα