Κοτάρσκι: «Η Χάιντουκ θα ζήσει την... κόλαση της Τούμπας»

Κοτάρσκι: «Η Χάιντουκ θα ζήσει την... κόλαση της Τούμπας»

Newsroom
KOTARSKI

bet365

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στην Κροατία για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης και έστειλε το «μήνυμα» στους συμπατριώτες του.

Για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης μετά το χθεσινό (10/8) 0-0 του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ στο Σπλιτ μίλησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στα ΜΜΕ της χώρας του. «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, εμείς συνήθως παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Εχουμε συνηθίσει. Και στη Θεσσαλονίκη, η Χάιντουκ θα ζήσει την... κόλαση της Τούμπας. Οι οπαδοί μας δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους», σχολίασε αρχικά.

Ο 23χρονος πορτιέρε αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση, καθώς οι συμπατριώτες του στην Κροατιά τον αποθέωσαν για την εμφάνισή του στο ματς. «Ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα καλά, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και γνωρίζαμε πως στην έδρα τους θα δείξουν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο», είπε σχετικά.

Κλείνοντας του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για το μέλλον του, καθώς έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων του εξωτερικού. «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία. Με εμπιστεύθηκε σε νεαρή ηλικία και μου το έδειξε έμπρακτα. Από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα