Η UEFA αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League το 2024 στην OPAP Arena

Η UEFA αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League το 2024 στην OPAP Arena

OPAP Arena

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Conference League το 2024 θα λάβει χώρα στην OPAP Arena, με τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας να αποτελούν test events, κάτι που αποτελεί συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Εντός της ημέρας αναμενόταν η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League το 2024 στην OPAP Arena. Και όπως έκανε γνωστό η UEFA, ο τελικός του Conference League της σεζόν 2023/24 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως ανέφερε το στέλεχος της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, οι αγώνες της ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό όμιλο στον οποίο θα μετάσχει εφέτος αλλά και της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024 θα αποτελούν τα απαραίτητα test events προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ορισμός τον προσεχή Δεκέμβριο. Κάτι που αποτελεί βέβαια τη συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA θα ενεργήσει όχι μόνο ως παρατηρητής αλλά θα παράσχει στην ΑΕΚ και πλήρη τεχνογνωσία για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αγώνων της και όλων των αλλαγών που η ίδια έχει εξαγγείλει μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Αγιά Σοφιάς.

Ο τελικός του Conference League, εκτός από τεράστιο πρεστίζ για την OPAP Arena, αποτελεί πλέον μεγάλο ατού για την ΑΕΚ και ως προς τη δική της προετοιμασία για τη φάση των ευρωπαϊκών ομίλων στις οποίες θα συμμετέχει τη φετινή σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα