ΠΑΟΚ: Με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Conference League

ΠΑΟΚ: Με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Conference League

Newsroom
paok

bet365

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Κυπελλούχος Ισραήλ, θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό Ομιλο του Conference League.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League. Πρόκειται για την Κυπελλούχο Ισραήλ που κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο όταν και νίκησε 3-0 την Μακάμπι Νετάνια στον τελικό, ενώ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματός της, με ρεκόρ 9-4-13.

Τελευταία ευρωπαϊκή της νίκη το καλοκαίρι του 2017

Το club της χώρας μετρά έξι πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα, ενώ η τελευταία της εμφάνιση στην Ευρώπη ήταν τη σεζόν 2020/21, όταν αποκλείστηκε στα προκριματικά του Europa από τη Θέουτα της Αλβανίας με δύο ήττες. Η τελευταία της εκτός των συνόρων νίκη ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν και επικράτησε της ουγγρικής Βάσας για την ίδια διοργάνωση.

Πρώτα στην Τούμπα με γνώμονα τη σειρά της κλήρωσης

Με γνώμονα τη σειρά της κλήρωσης το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού θα γίνει στην Τούμπα στις 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου, όμως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί (σπάνια πάντως διαφοροποιείται).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα