ΑΕΚ: Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας υπέγραψε ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League

ΑΕΚ: Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας υπέγραψε ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League

OPAP Arena

bet365

Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και της UEFA στα έγγραφα που αφορούν τη διοργάνωση του τελικού του Conference League το 2024.

Το γήπεδο της ΑΕΚ, η OPAP Arena πρόκειται να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League την επόμενη σεζόν (2023/24) και όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ έπεσαν οι υπογραφές στα σχετικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βούρος έκανε γνωστό ότι πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο Δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, έπειτα και από την επίσκεψη των ανθρώπων της UEFA.

«Υπέγραψα πριν τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά τη δεύτερη-τρίτη επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA. Γυρίσαμε όλο τον Δήμο για τις προδιαγραφές της ευέλικτης φιλοξενίας για τον τελικό. Περάσαμε με τα κλιμάκια της UEFA και υπέγραψα ένα έγγραφο που δηλώνει ότι ο Δήμος πιστοποιεί ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League», ανέφερε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα