Νις - Κολωνία: Παρά τα επεισόδια θα αρχίσει η αναμέτρηση, με ώρα έναρξης 20:40

Newsroom
Νις - Κολωνία: Παρά τα επεισόδια θα αρχίσει η αναμέτρηση, με ώρα έναρξης 20:40

bet365

Παρά τις συστάσεις των τοπικών Αρχών και των ιθυνόντων του γαλλικού κλαμπ, η UEFA πίεσε προς τη διεξαγωγή του αγώνα της Νις κόντρα στην Κολωνία, ο οποίος και θα αρχίσει 55 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη (20:40).

Η πρεμιέρα του φετινού Conference League στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στη Νίκαια, από τους οπαδούς της τοπικής Νις και της Κολωνίας. Επεισόδια τα οποία είχαν απολογισμό επτά τραυματίες, η κατάσταση ενός εκ των οποίων είναι εξαιρετικά κρίσιμη λόγω της πτώσης του από ύψος πέντε μέτρων στο μεσαίο διάζωμα του «Allianz Riviera».

Η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει και τα βίαια επεισόδια έθεσαν σε αμφιβολία το αν θα γίνει η σέντρα ή αν το ματς θα αναβληθεί. Ωστόσο, παρά τις έντονες συστάσεις των ιθυνόντων της Νις και των τοπικών Αρχών (Αλπ-Μαριτίμ) για την ματαίωση του αγώνα, η UEFA αποφάσισε την έναρξή του στις 20:40, 55 λεπτά δηλαδή μετά την προκαθορισμένη ώρα.

Όπως αναφέρει το «RMC»,η UEFA πίεσε για την κανονική διεξαγωγή του ματς, με πρόσχημα την γενίκευση των επεισοδίων εντός κι εκτός γηπέδου στο ενδεχόμενο αναβολής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα