ΑΠΟΕΛ - Τζουργκάρντεν 3-2: Πικρή νίκη και φρένο στο ευρωπαϊκό όνειρο

ΑΠΟΕΛ - Τζουργκάρντεν 3-2: Πικρή νίκη και φρένο στο ευρωπαϊκό όνειρο

Newsroom
ΑΠΟΕΛ - Τζουργκάρντεν 3-2: Πικρή νίκη και φρένο στο ευρωπαϊκό όνειρο

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε, προηγήθηκε 2-0 στο 23΄και πίστεψε στο όνειρο, όμως τελικά η νίκη 3-2 επί της Τζουργκάρντεν δεν αρκούσε για την πρόκριση στο Conference League, με τους Κύπριους να αποχαιρετούν για φέτος την Ευρώπη.

Η σκληρή ήττα με 3-0 στη Σουηδία στο πρώτο ραντεβού απέναντι στην Τζουργκάρντεν για τα play off του Conference League φαινόταν μη αναστρέψιμη για τον ΑΠΟΕΛ. Καθ΄όλη τη διάρκεια της ρεβάνς ωστόσο, οι Κύπριοι δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στο όνειρο. Έφτασαν άλλωστε να προηγούνται 2-0 στο 23΄και βρέθηκαν μια ανάσα μακριά από την ισοφάριση του σκορ του πρώτο αγώνα, όμως τελικά δεν ήταν της μοίρας τους γραφτό... Παρά τη νίκη της με το τελικό 3-2, η ομάδα της Λευκωσίας αποκλείστηκε από την Ευρώπη, με τους Σουηδούς από την πλευρά τους να κλειδώνουν πιο δύσκολα απ΄ότι περίμεναν μια θέση στους ομίλους του Conference.

Το δεδομένο πάντως είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έπεσε μαχόμενος! Μόλις στο 7΄άνοιξε το σκορ με τον Μάγκλικα και έβαλε φωτιά στον αγώνα, ενώ στο 23΄ο Μπλουμ έγραψε το 2-0 και ανάγκασε τους Κύπριους - θέλοντας και μη - να πιστέψουν στο θαύμα. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Η Τζουργκάρντεν βρήκε τον τρόπο να μειώσει σε 2-1 με τον Άντερσον στο 69΄, βάζοντας φρένο στην αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ. Στο 74΄ο Μαρκίνιος έδωσε ξανά ελπίδα στην ομάδα του, όμως ο Ασόρο χτύπησε ξανά για τους Σουηδούς στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα