Μάγκνουσον: «Δεν έχω βιώσει ξανά ατμόσφαιρα σαν αυτή της Λεωφόρου»

Μάγκνουσον: «Δεν έχω βιώσει ξανά ατμόσφαιρα σαν αυτή της Λεωφόρου»

Σωτήρης Μυκονίου
Μάγκνουσον: «Δεν έχω βιώσει ξανά ατμόσφαιρα σαν αυτή της Λεωφόρου»

bet365

Εντυπωσιασμένος από την καυτή ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Λεωφόρο στο χθεσινό παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας εμφανίστηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο χθεσινό ματς με την Σλάβια Πράγας οι οπαδοί των «πρασίνων» τονίζοντας πως δεν έχει δει ξανά στα γήπεδα που έχει αγωνιστεί τέτοιο πράγμα ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ανέφερε:

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και πως πολεμήσαμε σαν ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να δεχθείς το αποτέλεσμα αυτό σε τέτοια παιχνίδια. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρω: Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα ανά τον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που εσείς οι οπαδοί μας δημιουργήσατε στην Λεωφόρο είναι κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά. Η ενέργεια που μας δώσατε είναι πολύ σημαντική για μας και από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ!»

Στο ποστ του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού σχολίασε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ (οι δυό τους ήταν συμπαίκτες το 2017-2018 στην Μπρίστολ Σίτι) λέγοντας πως στην Λεωφόρο ήταν η μία από τις δύο φορές που έχει δακρύσει ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, όταν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άρχισαν να αποθεώνουν την ομάδα λίγα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα κι ενώ αυτή έχανε και αποκλειόταν από την Ευρώπη.

«Δύο φορές έχω κλάψει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μια φορά στο Γουέμπλεϊ, όταν έχασα στον ημιτελικό του FA Cup και μια στο παιχνίδι που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το ματς οι οπαδοί ήταν ήσυχοι για 89 λεπτά. Τότε όμως χτύπησε ένα τύμπανο και άρχισαν ΟΛΟΙ να τραγουδούν τον ύμνο μας. Ανατρίχιασα και ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος που αγωνίστηκα σε μια ομάδα. Το μάθημα είναι: απογοητευτήκαμε για μια στιγμή, αλλά αύριο θα σηκωθούμε ξανά».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα