Κιζιλζάρ – ΑΠΟΕΛ 0-0: Αγχωτική πρόκριση για τους Κιτρινομπλέ

Κιζιλζάρ – ΑΠΟΕΛ 0-0: Αγχωτική πρόκριση για τους Κιτρινομπλέ

Βασίλης Μπαλατσός
Κιζιλζάρ – ΑΠΟΕΛ 0-0: Αγχωτική πρόκριση για τους Κιτρινομπλέ

bet365

Ο «σουπερλιγκάτος» ΑΠΟΕΛ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Κιζιλζάρ στο Καζακστάν (0-0) και χάρη στη νίκη του στη Λευκωσία εξασφάλισε την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

O ΑΠΟΕΛ έκανε τα εύκολα... δύσκολα, αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε στα playoffs του Conference League. Οι Κιτρινομπλέ ήταν ανώτεροι και στο Καζακστάν κόντρα στην Κιζιλζάρ, δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως η «λευκή» ισοπαλία (0-0) σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 1-0 στη Λευκωσία πήραν την πρόκριση.

Οι Κύπριοι ήταν ανώτεοι, όμως όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και έψαξαν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς. Η Κιζιλζάρ έφτασε κοντά στο γκολ στο 63' αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Καρσάκεβιτς. Στον επόμενο γύρο ο ΑΠΟΕΛ θα μονομαχήσει για μια θέση στους ομίλους με τον νικητή του ζευγαριού Σέπσι - Τζουγκάρντεν (3-1 το πρώτο ματς υπέρ των Σουηδών).

Για τους Κιτρινομπλέ ξεκίνησαν βασικοί οι πρώην «σουπερλιγκάτοι» Χοσέ Κρέσπο, Φράνκο Φεράρι, Ντάλσιο, ενώ στο 68΄ πέρασε ως αλλαγή ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα