Αρης: Οπαδοί έκαναν το Ρύσιο… «Κλ. Βικελίδης»

Αρης: Οπαδοί έκαναν το Ρύσιο… «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Αρης: Οπαδοί έκαναν το Ρύσιο… «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Εκατοντάδες οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα (11/8, 21:00) με τη Μακάμπι στο «Κλ. Βικελίδης».

Η δίψα των οπαδών του Άρη για πρόκριση στα Playoffs του Conference League αποτυπώθηκε μέσα από την παρουσία εκατοντάδων οπαδών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου οι οποίοι μετατράπηκαν σε… «Κλ. Βικελίδης». Φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος, να τους κάνουν να πιστέψουν ότι είναι στις δυνατότητές τους η μεγάλη ανατροπή και να δουν το παιχνίδι μέσα από τα δικά τους μάτια. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ανταπέδωσαν πηγαίνοντας στο μέρος που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί τους οποίους και χειροκρότησαν, δεσμεύτηκαν επίσης ότι θα δώσουν τα πάντα για να διορθώσουν αυτό που έγινε στον πρώτο αγώνα στο Bloomfield Stadium.

Η εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Άρη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ήρθε σε συνέχεια της έντονης προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» θα βρεθούν περί των 20.000 φιλάθλων.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα