Ο Νικόλαος Τριμμάτης αναλαμβάνει ρόλο αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Άρης

Ο Νικόλαος Τριμμάτης αναλαμβάνει ρόλο αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Άρης

Ο Νικόλαος Τριμμάτης αναλαμβάνει ρόλο αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Άρης

bet365

Επίσημο χαρακτήρα αποκτά η εμπλοκή του Νικόλαου Τριμμάτη στην ΠΑΕ Άρης καθώς επιβεβαιώνεται πλέον η ανάληψη θέσης αντιπροέδρου στην εταιρία και παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί στο project του νέου γηπέδου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate έχοντας να επιδείξει deal δισεκατομμυρίων ευρώ. Εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να την ανάληψη της θέσης του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης, καθόλου τυχαία βρέθηκε στη σουίτα του ισχυρού άνδρα των «κίτρινων» στον δεύτερο αγώνα με την Γκόμελ ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην μεθαυριανή (11/8, 21:00) αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το timing της επισημοποίησης της σχέσης των δύο πλευρών ενδεχομένως να μην είναι τυχαίο υπό την έννοια ότι για τις 19 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα η καταλυτική συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Αρη, της Κυβέρνησης και όλων των αρμόδιων αρχών που σχετίζονται με το project του γηπέδου.

Δεδομένης της εμπειρίας του Νικόλαου Τριμμάτη στον τομέα του real estate εκτιμάται ότι η εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ Αρης σχετίζεται με το ζήτημα ανέγερσης του νέου γηπέδου το οποίο θα συνδυαστεί με την ολική αλλαγή ενός χώρου 170 στρεμμάτων (ο οποίος ανήκει στον ΟΑΕΔ όπου αναμένεται να υπάρξει ανταλλαγή του οικοπέδου με τον χώρο που καταλαμβάνει το «Κλ. Βικελίδης» στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου.

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας έχει τη γνώση επί του συγκεκριμένου τομέα μέσα από την έντονη δράση του στη Μεγάλη Βρετανία και σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Dealnews» αναφέρθηκε στο project του γηπέδου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «η Ελλάδα είναι ο καλύτερος επενδυτικός προορισμός στην Ευρώπη».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα