Κουρμπέλης: «Δεν θα πρέπει να σου χαλάει το μυαλό μια απόφαση» (vid)

Newsroom
Κουρμπέλης: «Δεν θα πρέπει να σου χαλάει το μυαλό μια απόφαση» (vid)

bet365

Στην αποβολή Παλάσιος στάθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης τονίζοντας πως δεν πρέπει να σου χαλάει το μυαλό μια απόφαση διαιτητή.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σλάβια γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στη Πράγα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τα εξής: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε απειληθεί πολύ, αλλά δεν είχαμε πολύ την μπάλα στα πόδια όπως είχαμε συνηθίσει. Ήρθε η αποβολή και έγιναν πολύ γρήγορα κάποια πράγματα σε βάρος μας. Μετά την αποβολή της Σλάβια, ήρθε ένα κρύο γκολ και κάπως έτσι ήρθε η ήττα. Δεν θα πρέπει να χαλάει το μυαλό σου με μια απόφαση. Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις μια απόφαση, πρέπει να ζεις με αυτό και να προχωράς. Μας στοίχισε όμως, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι έγινε ακόμη δυσκολότερο», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

Για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη Λεωφόρο: «Πιστεύουμε όλοι στην πρόκριση, αλλά πρέπει να μας πάει το παιχνίδι. Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στη Λεωφόρο και θα πάμε με τις πιθανότητες που έχουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα