Μπούργος: «Κυριαρχήσαμε αλλά πρέπει να σκοράρουμε για να μην υποφέρουμε»

Newsroom
Μπούργος: «Κυριαρχήσαμε αλλά πρέπει να σκοράρουμε για να μην υποφέρουμε»

bet365

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος παρά τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Conference League.

Μετά το 5-1 του πρώτου ματς, ο Άρης επικράτησε και ως τυπικά φιλοξενούμενος (η αναμέτρηση έγινε επίσης στο «Βικελίδης») της Γκόμελ με 2-1 παίρνοντας με δύο νίκες την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χερμάν Μπούργος ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για την “αποστολή” κόντρα στη Γκόμελ, που τελείωσε: «Σήμερα κυριαρχήσαμε, με πάρα πολλές ευκαιρίες. Όταν δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σε γκολ, υποφέρεις. Έτσι, και εμείς υποφέραμε».

Για τις δύο νίκες και τη ψυχολογία: «Δεν σημαίνουν τίποτα παραπάνω από μια πρόκριση».

Για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα: «Τώρα θα ξεκουραστούμε και αμέσως μετά θα πιάσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν είναι χαρούμενος: «Ναι, φυσικά και είμαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα