ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική, περιμένοντας τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική, περιμένοντας τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην τακτική, περιμένοντας τον Βιεϊρίνια

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και παραμένει στα «πιτς» ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/7 - 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει στο σημερινό training report:

«Η εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με ιδιαίτερα μαθήματα από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, είχαμε ασκήσεις για κυκλοφορίας της μπάλας, δουλειά στην ανάπτυξη και τελικό παιχνίδι με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Την Τρίτη (26.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα