Conference League: Παίκτης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και τον έσωσε ο αρχηγός της ομάδας

Newsroom
Conference League: Παίκτης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και τον έσωσε ο αρχηγός της ομάδας

bet365

Στον προκριματικό του Conference League ανάμεσα σε Βίντι και Γκαμπάλα, η κίνηση του αρχηγού προς τον αναίσθητο στον αγωνιστικό χώρο συμπαίκτη του, θύμισε την παρέμβαση του Κιάερ όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο πρώτος αγώνας του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, που έπαιξε η Ουγγρική Βίντι και η Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν, σημαδεύτηκε από την πρώτη παίκτη στον αγωνιστικό χώρο και την καίρια επέμβαση του αρχηγού του!

Πιο συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό του αγώνα μετά από σύγκρουση με άλλο παίκτη, ο δεξιός μπακ της Γκαμπάλα, Κιρτίμοφ, έπεσε στο έδαφος αναίσθητος. Όλοι πάγωσαν αλλά ο αρχηγός της ομάδας, Μαμάντοφ, επενέβη αποφασιστικά, όπως έκανε ο Κιάερ, αρχηγός της Δανίας με τον Έρικσεν στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Μαμάντοφ έγινε ο ήρωας της ημέρας, καθώς η γρήγορη παρέμβασή του, μαζί με αυτή των ιατρικών υπηρεσιών και των δύο ομάδων, βοήθησε στο να αποτρέψει τα χειρότερα. Όλοι έδρασαν καίρια και απέτρεψαν τον Κιρτίμοφ από το να καταπιεί τη γλώσσα του.

Ο Κιρτίμοφ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγιναν διάφορες ιατρικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης ήταν εκτός κινδύνου. Αυτή ήταν η θετική είδηση ​​ενός παιχνιδιού που οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 4-1.

Την Παρασκευή, ο σύλλογος του Αζερμπαϊτζάν καθησύχασε τους φιλάθλους με μια φωτογραφία από την επιστροφή της ομάδας με τον Κιρτίμοφ παρόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα