ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ποντάρει «όλα τα λεφτά» στους έμπειρους

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ποντάρει «όλα τα λεφτά» στους έμπειρους

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ποντάρει «όλα τα λεφτά» στους έμπειρους

bet365

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αλλάξει πολλά ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να εμπιστευτεί τους έμπειρους της ομάδας στο κυνήγι της ανατροπής του 2-0.

Όσοι γνωρίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ στη Σόφια, είναι σίγουροι ότι στη ρεβάνς της Τούμπας θα πάει με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Για μια ομάδα ποδοσφαιρικά εγκλωβισμένη, μοιάζει να είναι η μοναδική διέξοδος.

Ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του ένα... βουνό να ανέβει στη ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να κάνει υπέρβαση, όχι και το πιο εύκολο πράγμα τέτοια εποχή, για ν' αποκλείσει μία ομάδα, την οποία σε «κανονικές συνθήκες» θα την είχε περάσει με δύο νίκες.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Λουτσέσκου επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και έχουν μπροστά τους πέντε ημέρες για να δουλέψουν και να εμφανίσουν κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (28/7-20:30) στη δεύτερη παρτίδα με τους ξεκούραστους (αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στη Σλάβια) Βούλγαρους.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα διαφοροποίησε την κουβέντα ενόψει της ρεβάνς, πλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα. Κυρίως να επιστρέψει στη λογική των έμπειρων, γι' αυτό λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Σόφια, το πρώτο που είπε ήταν πως «είναι άλλο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη. Θα έχουμε τον Μπίσεσβαρ»!

Ο Σουριναμέζος δεν ταξίδεψε στη Βουλγαρία, έμεινε στη Θεσσαλονίκη, έκανε ατομικές προπονήσεις, μέχρι την Πέμπτη θα ανεβάσει κι άλλο την ένταση, λογικά θα ξεκινήσει το ματς και όσο μπορεί θα παίξει. Όπως ακριβώς έκανε και στην ρεβάνς με την Μποέμιανς, ακριβώς πριν ένα χρόνο, όταν οι «ασπρόμαυροι» έπρεπε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Στο Δουβλίνο ο Μπίσεσβαρ είχε αγωνιστεί για 27 λεπτά ως αλλαγή, αλλά στην Τούμπα ξεκίνησε βασικός, πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και «καθάρισε» την πρόκριση με ένα γκολ και μια ασίστ.

Εκτός του αφάνα» η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη από τον τραυματισμό του μπορεί να αποδειχθεί σημαντική, ενώ ο Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει για τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Αν ο αρχηγός είναι «ΟΚ», τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει στη ρεβάνς. Η απουσία και των δύο αποδείχθηκαν καθοριστικές στο πρώτο παιχνίδι.

Ποτέ σε μια ομάδα δεν μπορεί να φταίει ένας (πχ. ο Σάστρε) ακόμη και δύο μεμονωμένοι για μια κακή βραδιά, ωστόσο ο 53χρονος προπονητής είδε στη Σόφια να επιβεβαιώνονται σχεδόν όλες οι ανησυχίες του από την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Καλά τα πρότζεκτ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως εδώ «παίζεται» από πολύ νωρίς ένας στόχος (της Ευρώπης) κι ένας πιθανός αποκλεισμός να προκαλέσει αναταραχή και αμφιβολία για το πλάνο, που έχει εκπονηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ, σήμερα κλείνει τα 28 του χρόνια, μέχρι τη ρεβάνς θα μετράει άλλες πέντε προπονήσεις και θα έχει αφομοιώσει πολύ καλύτερα αυτά που θέλει ο προπονητής του, άρα και ο Γερμανός, με καταγωγή από το Τόγκο, ακραίος επιθετικός λογικά είναι υποψήφιος για να πάρει φανέλα βασικού το βράδυ της Πέμπτης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα