Λουτσέσκου: «Φτάσαμε στους 8 της Ευρώπης με μπάτζετ 20-25 εκατομμυρίων»

Λουτσέσκου: «Φτάσαμε στους 8 της Ευρώπης με μπάτζετ 20-25 εκατομμυρίων»

Λουτσέσκου: «Φτάσαμε στους 8 της Ευρώπης με μπάτζετ 20-25 εκατομμυρίων»

bet365

Η πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League ήταν μια αγωνιστική υπέρβαση δεδομένου του ρόστερ του και των συνθηκών που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ έκανε αγωνιστική υπέρβαση φτάνοντας στα προημιτελικά του Europa Conference League. Γι’ αυτό και δεν συμφωνεί με τον προπονητή της Κλουζ, Νταν Πετρέσκου, ο οποίος υποστήριξε ότι για να φτάσει στους ομίλους του Europa League χρειάζεται μπάτζετ τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ευρώ.

«Κατά την γνώμη μου όλες οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να παίζουν και την άνοιξη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος ήμασταν μόνο εμείς και ο Ολυμπιακός. Σε αυτό το επίπεδο είναι που μπαίνουν οι καλοί ποδοσφαιριστές, που παίρνουν και τα περισσότερα χρήματα. Η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει χρήματα στις ομάδες από το στοίχημα και έτσι ανέβηκε και το μπάτζετ τους. Υπολογίζω ότι το μπάτζετ μας ήταν περίπου στα 20 με 25 εκατομμύρια», υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, η ευρωπαϊκή πορεία, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε μεγάλα οικονομικά οφέλη. « Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 10 εκατομμύρια ευρώ από την πορεία έως τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ», είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα