ΠΑΟΚ: Ο 9χρονος Λέανδρος έζησε τη μαγεία της Τούμπας (vids)

ΠΑΟΚ: Ο 9χρονος Λέανδρος έζησε τη μαγεία της Τούμπας (vids)

bet365

O 9χρονος Λέανδρος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας «Μία μπάλα για όλους», στην Τούμπα και με την παρουσία του έστειλε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αποτελέσματα. Και το χθεσινό μας κέρδος είναι ότι ο Λέανδρος έζησε μια όμορφη εμπειρία και είδε την ομάδα του με τα μάτια της ψυχής του. Από εδώ και πέρα θα είναι κοντά μας συνέχεια…», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε το βράδυ της Πέμπτης (14/4) ο 9χρονος Λέανδρος στην κατάμεστη Τούμπα.

Η UEFA Foundation for Children επέλεξε την πηγή έμπνευσης του δημιουργού της μοναδικής μπάλας και για παιδιά με οπτική αναπηρία, να τοποθετήσει τη μπάλα του προημιτελικού αγώνα για το UEFA Conference League ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στο ειδικό βάθρο.

Ο 9χρονος Λέανδρος, περπάτησε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων και δέχτηκε τα δώρα των εκπροσώπων της UEFA.

Ο Λέανδρος φώναξε «Γκολ» και μυρίστηκε ότι με τη μπάλα που ακούμπησε πρώτος, θα σκοράρει ποδοσφαιριστής!

Ο 9χρονος Λέανδρος είχε πρωταγωνιστήσει στο προωθητικό video της UEFA Foundation for Children στο UEFA EURO 2020 για την παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους», μία μπάλα και για παιδιά με οπτική αναπηρία που δεν πωλείται αλλά μόνο δωρίζεται και μέσα σε 4 χρόνια έχει κουδουνίσει σε 213 χώρες και περιοχές.

Το video προβάλλονταν καθημερινά στα UEFA fan zones στις 11 χώρες που φιλοξενούνταν το καλοκαίρι και ο πρεσβευτής της καμπάνιας, Άγγελος Χαριστέας, περιέγραφε στον μικρό Λέανδρο και στον δημιουργό της ειδικής μπάλας, Ηλία Μάστορα, ένα υπέροχο γκολ από το UEFA EURO 2004.

Επόμενος σταθμός για την παγκόσμια καμπάνια είναι η ειδική τελετή βράβευσης από την Ε.Ε. ως ένα από τα τρία καλύτερα σχέδια της χρονιάς. Παρουσία της Επιτρόπου θα παρουσιαστεί το video του εκπαιδευτικού προγράμματος που πρωταγωνιστεί ο Λέανδρος και θα ανακοινωθεί στις 4/5/2022 στις Βρυξέλλες, η τελική θέση.

@Photo credits: PAOK FC
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα