Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας 3-3: Όρθιοι στο 90+5΄οι Τσέχοι στη ματσάρα του «Ντε Κάιπ» (vid)

Νίκος Κικίδης
Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας 3-3: Όρθιοι στο 90+5΄οι Τσέχοι στη ματσάρα του «Ντε Κάιπ» (vid)

bet365

Ματσάρα χωρίς νικητή! Με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, η Σλάβια Πράγας έφυγε όρθια από την έδρα της Φέγενορντ και με το χορταστικό 3-3 διατήρησε ζωντανή την ελπίδα για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Γκολ, ανατροπές, φάσεις, θέαμα, ένταση. Ο πρώτος προημιτελικός του Conference League μεταξύ Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας τα είχε όλα, εκτός από νικητή! Και γι΄αυτό φρόντισαν οι πεισματάρηδες Τσέχοι που πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης και με γκολάρα στο 90+5΄έκλεψαν την ισοπαλία από τους Ολλανδούς, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 3-3!

Από την αρχή της αναμέτρησης μάλιστα, οι δυο πλευρές έδειξαν σημάδια πως μας περίμενε ένα ματς που θα έκοβε την ανάσα. Μόλις στο 10΄ο Σινιστέρα άνοιξε το σκορ για τη Φέγενορντ και ασυνείδητα έδωσε το έναυσμα για τον καταιγισμό των γκολ! Στο 41΄ο Ολαγίνκα ισοφάρισε για τους Τσέχους με αμφιλεγόμενο τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι προέβησαν σε έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ που θα έπρεπε να καταστήσει το γκολ αντικανονικό.

Ο διαιτητής ωστόσο έδειξε σέντρα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν έντονα παράπονα που προκάλεσαν γενική σύρραξη στο ημίχρονο. Οι παίκτες δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην πρωταγωνιστική του θέση. Στο 67΄ο Σορ ανέτρεψε το σκορ για τους Τσέχους, με τον Σένεσι επτά λεπτά αργότερα να επαναφέρει την ισορροπία.

Στο 86΄ο Κοκτσού έφερε τα πάνω - κάτω για τους Ολλανδούς γράφοντας το 3-2 σε μια εντυπωσιακή τροπή πραγμάτων, η οποία ωστόσο δεν έμελλε να αποτέλεσε και την κατακλείδα. Και για αυτό ήταν υπεύθυνη η «refuse to lose» νοοτροπία των Τσέχων που έφτασαν στο τελικό 3-3 στο 90+5΄ με φοβερό τακουνάκι του Τραορέ και άφησαν τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς της Πράγας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα