Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Η Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδίκασε τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, τονίζοντας πως οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Μασσαλία λίγο πριν τον αγώνα της Μαρσέιγ με του ΠΑΟΚ! Ομάδα χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο που μένουν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ σε αρκετούς δρόμους της Μασσαλίας επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα και πολλά επεισόδια.

Από την πλευρά της η Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον καταδίκασε τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, τονίζοντας πως οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στη Μασσαλία με αναγνωριστικά της ομάδας, μη σεβόμενοι την απαγόρευση που εξέδωσε η νομαρχιακή αστυνομία και τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ. Το προσωπικό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας παρενέβη για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ οπαδών, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Κάποιοι Έλληνες φίλαθλοι προσπάθησαν να φύγουν από το ξενοδοχείο και εγκλωβίστηκαν μέσα, όπου προκάλεσαν ζημιές», ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.