ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μιτρίτσα ενόψει Γάνδης

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μιτρίτσα ενόψει Γάνδης

Newsroom
ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Μιτρίτσα ενόψει Γάνδης

bet365

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και έτσι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τη Γάνδη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Europa Confefence League κόντρα στη Γάνδη. Οι «ασπρόμαυροι» συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης (08/03) στις εγκαταστάσεις της χιονισμένης Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους.

Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς κι έτσι θα τον έχει στη διάθεσή του για το σημαντικό παιχνίδι με τους Βέλγους.

Ετσι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα. Οι «ασπρόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (09/03) στις 11:00 για την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τη Γάνδη.

Αύριο το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 14:30, στο γήπεδο της Τούμπας θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου ενώ τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα