Κρέσπο: «Σημαντικό ματς για την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Κρέσπο: «Σημαντικό ματς για την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Κρέσπο: «Σημαντικό ματς για την ιστορία του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα που έχει η ρεβάνς με τη Μίντιλαντ και πόσο σημαντική είναι η πρόκριση για τον «Δικέφαλο»

Στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει κατακτήσει τίτλους φορώντας την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αυριανή ρεβάνς «οι φιλοδοξίες μας παραμένουν πολύ μεγάλες και συνεχίζουμε να κοιτάμε ψηλά».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός στόπερ:

Για το αν είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό γιατί είναι το επόμενο. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Για το σύλλογο είναι σημαντικό. Δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε από ένα σημείο και μετά στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για όλους μας να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο η σημασία του αγώνα: «Είναι μια ευκαιρία και πρόκληση για όλους μας. Όταν έχουμε τέτοιου είδους ευκαιρίες, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τις εκμεταλλευτούμε». Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι: «Είναι γεγονός ότι δε μπήκαμε όπως θέλαμε στο γήπεδο, ενδεχομένως γιατί γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει διαφορετικό στυλ. Αύριο πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό, που είχαμε στη συνέχεια του πρώτου αγώνα, που βελτιώθηκε η απόδοση μας. Νομίζω ότι έχουμε αρκετά θετικά πράγματα να επιδείξουμε και αύριο είναι μια ευκαιρία να το κάνουμε».

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Άκπομ, αλλά και το ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι: «Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει σε παράταση και πέναλτι. Προπονηθήκαμε όλη την εβδομάδα σε αυτό, οπότε είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Για τον Τσούμπα, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο… Έγινε αυτός ο τραυματισμός της τελευταίας στιγμής. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλοί καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, στους οποίους έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη, όπως ο Τσόλακ και ο Κούτσιας που είναι νεαρός, αλλά μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να δώσει λύσεις. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε όσο περισσότερα γκολ γίνεται για να πάρουμε την πρόκριση και είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για το αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες της Μίντιλαντ που πρέπει να προσέξουν περισσότερο ή πρέπει να περιοριστεί η ομαδική της λειτουργία:

«Έχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, ειδικά ο εξτρέμ, το Νο10, ο άλλος εξτρέμ τους, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Νομίζω ότι το δυνατό σημείο της Μίντιλαντ, είναι η συνολική της λειτουργία. Είναι πολύ καλή στο pressing, πολύ επικίνδυνη στις στημένες φάσεις, οπότε πρέπει να έχουμε το νου μας, σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Για τα 200 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που συμπληρώνει αύριο: «Eίναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί δείχνει πόσο καιρό είμαι εδώ. Πάντα ήμουν αρκετά σημαντικός και το να φτάνεις τα 200 παιχνίδια, έχοντας λείψει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, δείχνει ότι το υπόλοιπο διάστημα, ήμουν αρκετά σημαντικός για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης, γιατί σε αυτό το διάστημα, καταφέραμε να κατακτήσουμε αρκετούς τίτλους και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια. Επίσης, αύριο έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό, είναι κάτι που το θέλουμε πολύ».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα