Μίντιλαντ: Ενίσχυση με τον Γερμανό διεθνή, Μαξ Μέγιερ (vid)

Newsroom
Σημαντική ενίσχυση για τη Μίντιλαντ πριν από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα play-offs του Conference League, καθώς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μαξ Μέγιερ από τη Φενερμπαχτσέ με οψιόν αγοράς.

Το πιο «ηχηρό» χειμερινό της απόκτημα το κρατούσε για το τέλος η Μίντιλαντ. Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η τελευταία μέρα των μεταγραφών, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League (17/2, 19:45) ανακοίνωσε την προσθήκη του Μαξ Μέγιερ στο ρόστερ της, με τη μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε και οψιόν αγοράς.

Πρόκειται για τον 26χρονο Γερμανό μέσο, άλλοτε wonderkid της Σάλκε, ο οποίος, μάλιστα, έχει υπάρξει τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας (1 γκολ) και στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Κρίσταλ Πάλας και Κολωνία.

Τη φετινή σεζόν ο Μέγιερ κατέγραψε μόλις 11 συμμετοχές (οι έξι ως αλλαγή) με 1 γκολ ως παίκτης των Τούρκων, αγωνιζόμενος μάλιστα και στα δύο παιχνίδια του ομίλου του Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή των Δανών στο τρέχον παζάρ, μετά τον Βάγκνερ Λοβ και τον εξτρέμ από τη Ζάμπια, Έντουαρντ Τσιλούφια.