ΠΑΟΚ: Ξαναβρίσκει τον Βάγκνερ Λοβ στο δρόμο του, δέκα χρόνια μετά… (vid)

ΠΑΟΚ: Ξαναβρίσκει τον Βάγκνερ Λοβ στο δρόμο του, δέκα χρόνια μετά… (vid)

bet365

Ο Βάγκνερ Λοβ στα 37 του έχει συμφωνήσει με τη Μίντιλαντ, προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League. Τι ενώνει τον Βραζιλιάνο επιθετικό με τον «Δικέφαλο»;

Η Μίντιλαντ προχώρησε στην απόκτηση του Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Δανίας.

Στα 37 του, πλέον, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι μια κίνηση ενίσχυσης από την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα νοκ άουτ παιχνίδια (17/2 και 24/2) του Europa Conference League.

Ο Βάγκνερ Λοβ έκανε μεγάλη καριέρα σε Ευρώπη και Βραζιλία, κυρίως όμως συνέδεσε το όνομά του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε για μια επταετία (2004-2011) πετυχαίνοντας 124 γκολ σε 259 παιχνίδια.

Στην τελευταία του χρονιά (2010-11) στη Μόσχα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στα δύο συγκλονιστικά παιχνίδια για τους «32» του Europa League.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ 1-1: Βάγκνερ Λοβ εναντίον Πάμπλο Γκαρσία

Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε με 1-0 στην Τούμπα και παρά τη συγκλονιστική προσπάθεια στη Μόσχα και το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο 67', έμεινε στο 1-1 και αποχαιρέτησε με οδυνηρό τρόπο το ευρωπαϊκό όνειρο.

Οι «ασπρόμαυροι» εκείνο το βράδυ (22/2/2011) έκαναν μια καταπληκτική εμφάνιση και ήταν εξαιρετικοί στο παγωμένο «Λουζνίκι», αφού πέρα από το γκολ του «Μούσλι», είχαν δοκάρι, δύο μοναδικά τετ α τετ και αρκετές καλές φάσεις μπροστά στη ρωσική εστία.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ 1-1: Ο Λοβ αστοχεί στο πέναλτι

Ο Λοβ που δεν είχε αγωνιστεί στο 0-1 της Τούμπας έπαιξε μέχρι τις καθυστερήσεις της ρεβάνς και πρωταγωνίστησε στο γκολ της ισοφάρισης από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέκα λεπτά πριν από το τέλος κι ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σαλπιγγίδης είχε «πετάξει στα σκουπίδια» μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο 80’ ο Κρέσιτς ανέτρεψε τον Τόσιτς και ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Ακόμα μια φάση όπου η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Λοβ είδε τον Κροάτη τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα, όμως πήρε μια παράξενη τροχιά χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, για να έρθει ο Ιγκνάσεβιτς με προβολή πάνω στη γραμμή να τη στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 1-1.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα