Ανόρθωση - Γάνδη: Το εκπληκτικό γκολ του Λάζαρου σχεδόν από τη σέντρα! (vid)

Ανόρθωση - Γάνδη: Το εκπληκτικό γκολ του Λάζαρου σχεδόν από τη σέντρα! (vid)

bet365

Ασύλληπτη έμπνευση, άψογη εκτέλεση κι ένα γκολ από τα highlight της καριέρας του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος σκόραρε λίγο μπροστά από τη σέντρα και άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση κόντρα στη Γάνδη.

Η «τρέλα» και η κλάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έφτασε στο απόγειό της απέναντι στη Γάνδη, με ένα απολαυστικό γκολ που συμπεριλαμβάνεται εύκολα στις καλύτερα της καριέρας του. Ο 35χρονος Έλληνας εξτρέμ της Ανόρθωσης έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της μεσαίας γραμμής και δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό, τολμώντας να «κρεμάσει» με τη μία τον κίπερ των Βέλγων. Και το πέτυχε έξοχα, στέλνοντας τη μπάλα με φοβερά φάλτσα απευθείας στα δίχτυα για το 1-0 των Κύπριων, ένα γκολ-έργο τέχνης που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του «ΓΣΠ» και κρατά ζωντανή την Ανόρθωση στο κόλπο της πρόκρισης!

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ που σημειώνει στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ανόρθωσης τη φετινή σεζόν (είχε σκοράρει δις κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά), και το 15ο συνολικά σε 61 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (γκολ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ)!

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα