Βάις: «Δεν είναι στο χέρι μας»

Newsroom
Βάις: «Δεν είναι στο χέρι μας»

bet365

Ο τεχνικός της Σλόβαν έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για πρόκριση στους «32» του Confernce League.

Τον ΠΑΟΚ έχρισε ο Βλάντιμιρ Βάις ως φαβορί για να ακολουθήσει την Κοπεγχάγη στους «32» του Conference League, μετά την αποψινή ισοπαλία της Μπρατισλάβα. «Δεν είναι στο χέρι μας θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Κοπεγχάγη κάτι που μοιάζει σαν όνειρο. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερη ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσει την Λίνκολν. Αλλά, όλα είναι ανοιχτά φυσικά στο ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ήμασταν λίγο νευρικοί γιατί έπρεπε να κερδίσουμε απόψε. Δεν είχαμε τόσο ποιότητα στην επιθετική μας γραμμή, ο ΠΑΟΚ ήλεγξε τον ρυθμό και την κατοχή», είπε αρχικά ο κόουτς των Σλοβάκων στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Δεν θέλαμε να χάσουμε, ίσως να το κρατάς στο 0-0 και να κάνεις κάτι μπροστά. Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά και δεν είχαμε τη δύναμη και την ποιότητα που χρειαζόταν στην επιθετική μας γραμμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα