ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» από την UEFA για την ανταλλαγή εισιτηρίων

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» από την UEFA για την ανταλλαγή εισιτηρίων

bet365

Η UEFA γνωστοποίησε στις ομάδες που συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του Europa Conference League για την ανταλλαγή εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους οπαδούς.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Europa Conference League, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, ενημερώθηκαν από την UEFA πως η στόχευση και διάθεση της είναι να υπάρξει ανταλλαγή εισιτηρίων για φιλοξενούμενους οπαδούς, με βάση τα ισχύοντα μέτρα σε κάθε χώρα κατά του κορονοϊού.

O «Δικέφαλος» δικαιούται έως και το 5% της ισχύουσας χωρητικότητας (με βάση τα μέτρα εναντίον της πανδημίας) στα τρία γήπεδα (Victoria Stadium Γιβραλτάρ, Parken Κοπεγχάγη, Tehelné pole Μπρατισλάβας) που θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων του Europa Conference League και αντίστοιχα υποχρεούται να παραχωρήσει το έως 5% της ισχύουσας χωρητικότητας στο γήπεδο της Τούμπας.

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχετική ενημέρωση για το ταξίδι Γιβραλτάρ, εκεί όπου στις 16 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λίνκολν στο Victoria Stadium, χωρητικότητας 5.000 θέσεων.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα