Ζέρβας: «Δεν ήταν καλή εμφάνιση κόντρα στη Ριέκα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση» (vid)

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ριέκα (1-1), τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό, έχοντας μάλιστα διατελέσει κι ο ίδιος μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο «OPEN», αναφέρθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ριέκα (1-1), αλλά και το πώς θα γίνει η ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στους Κροάτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια των υποχρεώσεων του.

«Δεν ήταν καλή εμφάνιση, φάνηκε ότι η ομάδα χρειάζεται κάποια ενίσχυση. Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάμε καλύτερα. Θα χρειαστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα να είναι λίγο πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ΠΑΟΚ.