ΠΑΟΚ: Ολιβέιρα και Κρέσπο φώναξαν «παρών» ενόψει Μποέμιαν

ΠΑΟΚ: Ολιβέιρα και Κρέσπο φώναξαν «παρών» ενόψει Μποέμιαν

ΠΑΟΚ: Ολιβέιρα και Κρέσπο φώναξαν «παρών» ενόψει Μποέμιαν

bet365

Τόσο ο Πορτογάλος επιθετικός, όσο και ο Ισπανός αμυντικός συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης (10/8) και τέθηκαν στη διάθεση του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς κόντρα στην Μποέμιαν.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα είναι «παρών» στη ρεβάνς της Πέμπτης (12/8-20:00) απέναντι στη Μποέμιαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Ο κύκλος του ειδικού προγράμματος αποφόρτισης, που ακολούθησε για τρεις ημέρες, ολοκληρώθηκε με τον Πορτογάλο επιθετικό του ΠΑΟΚ να παίρνει μέρος στη σημερινή προπόνηση, όπου το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του στο κομμάτι της τακτικής.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (θλάση α’ βαθμού) και είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό της Πέμπτης.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει στους παίκτες όλα όσα θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να έρθει η πρόκριση. Έμφαση δόθηκε επίσης στις στατικές και τις στημένες φάσεις.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό αυξημένης έντασης κι ο Ίνγκι Ίνγκασον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα