Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας Αστάνα-Άρης

Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας Αστάνα-Άρης

Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας Αστάνα-Άρης

bet365

Η Αστάνα ανακοίνωσε ότι ο αυριανός (22/7, 16:00 NOVASPORTS) πρώτος αγώνας με τον Άρη θα διεξαχθεί δίχως φιλάθλους έπειτα από απόφαση των υγειονομικών επιτροπών.

Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Νουρ Σουλτάν, ενισχύθηκαν τα περιοριστικά μέτρα στην τελευταία εβδομάδα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστάνα… «αποφασίστηκε η απαγόρευση μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές σύμφωνα με διάταγμα της 17ης του Ιούλη. Έτσι ο αγώνας (με τον Άρη) θα διεξαχθεί χωρίς θεατές παρά την προσπάθεια του συλλόγου για να ήταν παρόντες στις κερκίδες του Astana Arena οι φίλοι της ομάδας», όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα από το Καζακστάν. Μάλιστα στην ανακοίνωσή της, η Αστάνα στέκεται στην επιδημιολογική κρίση, προτάσσοντας τη ανθρώπινη υγεία.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED