Παναιτωλικός: Στην αποστολή για το Euro Ταμπίντζε-Σενγκέλια

Newsroom
Σενγκέλια
Η Γεωργία θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση του Euro με τους Ταμπίντζε και Σενγκέλια να είναι σ' αυτήν. Ποια τα δεδομένα για νέο συμβόλαιο στον Παναιτωλικό.

Η εθνικής ομάδα της Γεωργίας θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας με τους παίκτες που πέρυσι αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό, Ταμπίντζε-Σενγκέλια.

Ο πρώτος αναμένεται με την παρουσία του στο Euro να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του κι έτσι θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η παραμονή του στην ομάδα, ενώ και με τον Σενγκέλια οι πιθανότητες για νέο συμβόλαιο δεν ήταν πολλές ετσι κι αλλιώς.

Θυμίζουμε πως ο Ταμπίντζε μέσω του Παναιτωλικού επανήλθε σε υψηλό επίπεδο και επέστρεψε στην εθνική του ομάδα, ενώ ο Σενγκέλια ήταν πάντα μέσα στις κλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της Γεωργίας:

@Photo credits: INTIME

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα