«Γιατί τέσσερις Έλληνες παίκτες πήγαν για καφέ;»: Το περίεργο δημοσίευμα των Γεωργιανών και η ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου

Newsroom
ελλαδα
Εντύπωση προκάλεσε το... θέμα που δημιουργήθηκε και η ερώτηση που έγινε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδος προς τον Τάσο Μπακασέτα με αφορμή μία φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο και άλλους τρεις παίκτες σε μαγαζί στην Τιφλίδα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου για την Εθνική Ελλάδος, η ερώτηση δημοσιογράφου από την πλευρά των Γεωργιανών προκάλεσε αρκετά... ερωτηματικά τόσο στον Τάσο Μπακασέτα όσο και στους υπόλοιπους ανθρώπους της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (25/03), η σελίδα «Geo Team» ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Τάσο Μπακασέτα μαζί με τους Κώστα Τσιμίκα, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και Βαγγέλη Παυλίδη σε μία καφετέρια της Τιφλίδας.

Μάλιστα έδειξε να το θεωρεί κάτι... περίεργο που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές κυκλοφορούσαν στην Τιφλίδα και το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις μέχρι που έγινε μέχρι και ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε αυτή την... έξοδο των διεθνών και ζήτησε από τον αρχηγό της Εθνικής να το σχολιάσει. Η εικόνα με την απορία όλων για αυτή την ερώτηση ήταν εμφανής με τον Μπακασέτα να αναφέρει «Κανένα σχόλιο» και να ρωτάει γιατί να πρέπει να σχολιάσει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα το Geo Team ανέβασε το συγκεκριμένο κομμάτι και έγραψε και για την απάντηση αν αυτό έγινε χωρίς την άδεια του προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν πως: «τίποτα τέτοιο δεν συνέβη».

@Photo credits: Geo Team
 

EURO Τελευταία Νέα