Ελβετία - Ισπανία (11άδες): Με Πάου Τόρες και Άλμπα η Ρόχα, με Ζακάρια ο Πέτκοβιτς

Ελβετία - Ισπανία (11άδες): Με Πάου Τόρες και Άλμπα η Ρόχα, με Ζακάρια ο Πέτκοβιτς
Ο Λουίς Ενρίκε προτίμησε τον Πάου Τόρες για δίδυμο με τον Λαπόρτ στο κέντρο της άμυνας της Ισπανίας, ενώ επέστρεψε ο Τζόρντι Άλμπα στη θέση του τραυματία Γκαγιά. Ο Ζακάρια στη θέση του τιμωρημένου Τζάκα για την Ελβετία.

Η Ελβετία κοντράρεται με την Ισπανία το απόγευμα της Παρασκευής (2/7, 19:00, ANT1, Live Gazzetta) στον προημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης και ο Λουίς Ενρίκε έδωσε φανέλα βασικού στον Πάου Τόρες - κράτησε στον πάγκο τον Έρικ Γκαρθία - ως δίδυμο με τον Εμερίκ Λαπόρτ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Τζόρντι Άλμπα επέστρεψε στη θέση του τραυματία, Χοσέ Γκαγιά, ενώ ο Φεράν Τόρες κέρδισε τη μάχη από τον Ζεράρδ Μορένο και ξεκινά στο αρχικό σχήμα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για την Ελβετία επέλεξε τον Ντένις Ζακάρια για την αρχική ενδεκάδα αντί του Γκράνιτ Τζάκα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ, Φρόιλερ, Ζακάρια, Τσούμπερ, Σακίρι, Εμπολό, Σεφέροβιτς.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Πέδρι, Σαράμπια, Φεράν Τόρες, Μοράτα.

 

EURO Τελευταία Νέα