Πρόεδρος της Σαμπντόρια: «Η γκολάρα του Ντάμσγκααρντ, στα 30 εκατ. ευρώ»

Βασίλης Τεμπέλης
Πρόεδρος της Σαμπντόρια: «Η γκολάρα του Ντάμσγκααρντ, στα 30 εκατ. ευρώ»
Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, ξεκαθάρισε ότι κοστολογεί τον Μίκελ Ντάμσγκααρντ στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αν συνεχίζει να σκοράρει γκολ όπως αυτό κόντρα στη Ρωσία, οι Γενοβέζοι δεν θα πέσουν κάτω από τα 40.

Το γκολ που πέτυχε στη νίκη-πρόκριση (4-1) επί της Ρωσία, ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του Μίκελ Ντάμσγκααρντ, αλλά και τον πρόεδρο της Σαμπντόρια να χαμογελάει μπροστά στο χορό εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τον 20χρονο Δανό εξτρέμ.

Ο Μάσιμο Φερέρο ξεκαθάρισε ότι κοστολογεί τον Μίκελ Ντάμσγκααρντ στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αν συνεχίζει να σκοράρει, οι απαιτήσεις του δεν θα πέσουν κάτω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

«Είδατε το γκολ του Ντάμσγκααρντ; Σας λέω, λοιπόν, ότι η τιμή που θα τον πουλούσαμε σήμερα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά, αν συνεχίζει να σκοράρει μπορεί να φτάσει και στα 40 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε στη Secolo.

Ο Ντάμσγκααρντ γεννήθηκε στη Γίλινχε και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νόρντζελαντ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο τον απέκτησε η Σαμπντόρια αντί 6,8 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Μπουτσερκιάτι σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές στη Serie A.

 

EURO Τελευταία Νέα