Φινλανδία - Βέλγιο: Η εισβολέας διαφήμισε σάιτ κρυπτονομίσματος (vid)

Φινλανδία - Βέλγιο: Η εισβολέας διαφήμισε σάιτ κρυπτονομίσματος (vid)
Με τη διεύθυνση της ιστοσελίδας τυπωμένη στη μπλούζα της, η γυναίκα που εισέβαλε στο 90' του Φινλανδία-Βέλγιο στο «Parken Stadium» πέτυχε τον σκοπό της να διαφημίσει μία αναδυόμενη μορφή κρυπτονομίσματος.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Φινλανδία και το Βέλγιο χρειάστηκε να διακοπεί για λίγα δευτερόλεπτα στο 90', όταν μία νεαρή γυναίκα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Parken Stadium».

Η εισβολέας κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι τη σέντρα, προτού οι αρχές την σταματήσουν και την απομακρύνουν από το γήπεδο για να ολοκληρωθεί το ματς. Κι ο στόχος της δεν ήταν να κινηθεί κατά κάποιου παίκτη ή να κερδίσει απλά την προσοχή, αλλά να διαφημίσει μια ιστοσελίδα κρυπτονομίσματος, της διαδεδομένης μεθόδου συναλλαγών με ψηφιακό χρήμα.

Το «WTF» στη μπλούζα της και η τυπωμένη διεύθυνση της ιστοσελίδας αφορούν ένα ανταγωνιστικό σάιτ του Bitcoin, της πιο διάσημη μορφής κρυπτονομίσματος, το οποίο και θέλησε να διαφημίσει. Όπως λέει και το ρητό, άλλωστε, «δεν υπάρχει καλή ή κακή διαφήμιση» και το γεγονός ότι πιάστηκε από τους φρουρούς δεν αναιρεί ότι πέτυχε τον σκοπό της.

 

EURO Τελευταία Νέα