Daily Mail: «Αρκετές πιθανότητες ημιτελικοί και τελικός να μην διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ»

Κώστας Τόπας
Daily Mail: «Αρκετές πιθανότητες ημιτελικοί και τελικός να μην διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ»
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro να μην διεξαχθούν τελικά στο «Γουέμπλεϊ».

Το «Γουέμπλεϊ» έχει επιλεγεί για να φιλοξενήσει τα πιο σημαντικά παιχνίδια της διοργάνωσης, ίσως τελικά να μείνει εκτός. Αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», υπάρχουν αρκετές πιθανότητες οι συγκεκριμένοι αγώνες να μην διεξαχθούν στο γήπεδο του Λονδίνου.

Ο λόγος είναι το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει η αγγλική κυβέρνηση για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό. Οπως τονίζει το βρετανικό δημοσίευμα, εάν αυτό εφαρμοστεί, τότε θα βάλει «στοπ» σε αρκετούς από τους VIP επισκέπτες της UEFA αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία των αναμετρήσεων, να βρεθούν στο «Γούεμπλεϊ» για να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια.

Πάντως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ήδη προειδοποιήσει την κυβέρνηση της Αγγλίας πως με το ισχύον καθεστώς, το Λονδίνο δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την τελική φάση του Euro. Από την άλλη βέβαια, οι αξιωματούχοι της UEFA έχουν ήδη σκεφτεί... plan b για τους ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης.

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει πως η «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, θα είναι αυτή η οποία θα φιλοξενήσει αυτούς τους αγώνες. Εκεί όπου ήδη διεξάγονται αναμετρήσεις του Euro με πληρότητα 100% στις εξέδρες. Εκτός όμως αυτό η Ουγγαρία θα άρει πλήρως τους συνοριακούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

 

EURO Τελευταία Νέα