Ιταλία - Τσεχία 4-0: Πετούσε φωτιές η Σκουάντρα Ατζούρα

Ιταλία - Τσεχία 4-0: Πετούσε φωτιές η Σκουάντρα Ατζούρα
Η Ιταλία πετούσε φωτιές στην Μπολόνια συντριβόντας 4-0 την Τσεχία του Κρμέντσικ (βασικός, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) χάρη στα γκολ των Ιμόμπιλε, Μπαρέλα, Ινσίνιε και Μπεράρντι. Εξάρα στο Γιβραλτάρ η Σλοβενία, με Άντερσον στο Τόρσχαβν η Ισλανδία.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η εθνική Ιταλίας. Μπορεί η επτάρα (7-0) κόντρα στο Σαν Μαρίνο να μην αποτέλεσε κριτήριο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, ωστόσο πετούσε «φωτιές» κόντρα και στην Τσεχία, η οποία συμμετέχει επίσης στην τελική φάση του Euro. Ο φορ του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ, ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Σικ.

Το σκορ στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» της Μπολόνια άνοιξε ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο 23ο λεπτό με ωραίο σουτ με το δεξί από αριστερά, αλλά και τη βοήθεια της κόντρας. Και το δεύτερο γκολ ήρθε με τη βοήθεια της κόντρας.

Ο Νικολό Μπαρέλα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα άλλαξε εντελώς πορεία μετά την κόντρα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Παβλένκα. Η Σκουάντρα Ατζούρα έκρυψε την μπάλα στο 66ο λεπτό και ο Λορέντζο Ινσίνιε με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντομένικο Μπεράρντι στο 73' μετά την εξαιρετική διαγώνια πάσα του Ινσίνιε και αφού ξεγέλασε με προσποίηση τον Τσέχο γκολκίπερ.

 

EURO Τελευταία Νέα