Βαλκάνης: «Η δημιουργία είναι δύσκολη και αργή, η καταστροφή εύκολη»

Βαλκάνης: «Η δημιουργία είναι δύσκολη και αργή, η καταστροφή εύκολη»

bet365

Ο ασίσταντ κόουτς της Εθνικής, Μιχάλης Βαλκάνης με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις της εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στην δύσκολη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρει τον δρόμο του.

Η αρχική αμφισβήτηση και το κλίμα καχυποψίας για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ έδωσαν την θέση τους, στην ικανοποίηση της εμφάνισης κόντρα στην Βοσνία, αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο Ολλανδός τεχνικός και το επιτελείο του προχώρησαν σε ολικό λίφτινγκ παίρνοντας ρηξικέλευθες αποφάσεις για το ρόστερ της Εθνικής.

Ο βοηθός του 55χρονου ομοσπονδιακού προπονητή, Μιχάλης Βαλκάνης έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram:

«Η δημιουργία είναι δύσκολη, ενώ η καταστροφή εύκολη, σχεδόν στιγμιαία και κερδίζει τεράστια απήχηση! Η δημιουργία είναι αργή και συχνά μια σιωπηρή δραστηριότητα, η οποία απαιτεί δέσμευση και επιμονή. Ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε είναι να δημιουργήσουμε, να αγωνιζόμαστε σε αυτό που πιστεύετε, με θάρρος, αισιοδοξία, σκληρή δουλειά και ποτέ μην το βάλετε κάτω».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα