Mάνατζερ Ντολ στο gazzetta.gr: «Είναι αλήθεια, βρισκόμαστε σε επαφές με την ΕΠΟ»

Mάνατζερ Ντολ στο gazzetta.gr: «Είναι αλήθεια, βρισκόμαστε σε επαφές με την ΕΠΟ»

bet365

Ο ατζέντης του Τόμας Ντολ, Άκος Βεγκβάρι επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως ο Γερμανός τεχνικός έχει επαφές με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προκειμένου να διαδεχθεί τον Άγγελο Αναστασιάδης.

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Τζον Φαν' τ Σιπ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr το περασμένο Σάββατο επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ΕΠΟ για να αναλάβει το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού με συνεργάτες τους Άρον Βίντερ και Μιχάλη Βαλκάνη.

Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να βρίσκεται στην pole position, ωστόσο δεν είναι ο μόνος αφού η ΕΠΟ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι και του Τόμας Ντόλ. Ο πρώην τεχνικός του Αμβούργου και του Αννόβερου παραμένει δίχως ομάδα και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Εθνική με μεγάλη θέρμη.

Ο μάνατζερ του άλλοτε μεσοεπιθετικού της Λάτσιο, Άκος Βεγκβάρι μίλησε στο gazzetta.gr, επιβεβαιώνοντας πως ο Ντολ πράγματι έχει επαφές με την ΕΠΟ, δίχως όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Στην παρούσα φάση το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως πράγματι η ελληνική ομοσπονδία και ο Τόμας βρίσκονται σε επαφές. Θα μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα αυτή την στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα