Άλλο Ιταλία κι άλλο Αρμενία

Book-nomikarios
Μετά από 3 σερί νικηφόρα στοιχήματα σε τένις, μπάσκετ και ποδόσφαιρο εδώ στο Gazzetta, ο Βook-nomikarios θα προσπαθήσει να κάνει το 4 x 4 με ποδοσφαιρική επιλογή απ' τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας.

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ

Τραγική η Ελλάδα με την Ιταλία καθώς ο κόουτς Αναστασιάδης έκανε θλιβερές επιλογές, βάζοντας δεξί μπακ έναν χαφ, φορ ένα 10άρι, 8άρι ένα 6άρι και ούτω καθ' εξής. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι και ξεκάθαρα δεν του βγήκε. Προφανώς θα πάει σε πιο ορθολογικό σχήμα με την Αρμενία. Πιθανότατα θα πάει σε κλασικό 4-2-3-1 με σέντερ φορ τον Κουλούρη, πρώτο σκόρερ της σούπερ λίγκας με τον Ατρόμητο. O Σταφυλίδης ένιωσε ενοχλήσεις και λογικά θα παίξει ο Κούτρης ως αριστερός μπακ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές εκτός απ' αυτή του Μαυριά. Άγνωστο αν θα συνεχίσει στα στόπερ ο όχι 100% έτοιμος Μανωλάς ή αν αντ' αυτού θα προτιμηθεί ένας εκ των Σιόβα ή Κουρμπέλη.

Η Αρμενία που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οι 30+ Marcos Pizzelli και Yura Movsisyan είναι εκτός αποστολής, ο πρώτος είχε περάσει και από την Ξάνθη χωρίς επιτυχία. Δεν έχει σέντερ φορ (και) η Αρμενία, δεν έχει όμως και αμυντικούς κλάσης, μόνο ο Μκχατάριαν μπορεί να κρατήσει μπάλα και να παίξει σε top level. O κόουτς Gyulbudaghyants είναι της συμπάθειάς του και για αυτό ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας, Ghazaryan, ήταν φέτος ημιβασικός στην Τσάβες που υποβιβάστηκε στη 2η Πορτογαλίας. Ο άσος από 1.25 αν κερδίζαμε την Ιταλία πήγε στο 1.53 λόγω της 3άρας και της κάκιστης εμφάνισης, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε must win game και με υποδεέστερο αντίπαλο, η εθνική μας θα παρουσιαστεί εξίσου κακή. Όπως θα έλεγε και η Πέπη Τσεσμέλη "άλλο Ιταλία και άλλο Αρμενία".

Αν δεν κερδίσεις τον Hambardzumyan της Ένωσης Παραλιμνίου και τον Voskanyan που πανηγύριζε όταν είχε βρει συμβόλαιο στην Καρμιώτισσα, τότε να σταματήσουμε τη συμμετοχή στη διοργάνωση!

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ -> 1 (1.53)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορά και οδηγίες εγγραφέδς στο betwithme365@gmail.com